КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ КАЖЕМ ЗА НАС

Нашата история разказана накратко

Здравейте, Приятели!

Радваме се за възможността, коятo ни предоставяте да Ви разкажем историята на Frapp’n’Go Iced Caffé latté.

За нас всичко започна с една мечта за промяна. Това се случи през изпълнената с предизвикателства пред бизнеса – 2010 година. Упоритата ни вяра в откриващите се нови възможности пред младите предприемачи в България, ни помогна да започнем. Началото беше основано единствено на взаимно доверие, хъс и ентусиазъм. Екипът ни повярва, че успехът не се измерва само с постигнатите резултати, а по-скоро е начин на мислене. Уроците, които научихме по пътя си, ни помогнаха да превърнем идеята в реалност.

Успяхме да положим основите на един продукт, който да бъде символ на свободния дух и промяната. Frapp’n’Go Iced Caffé latté се наложи на пазара благодарение на преживяването и емоцията, които предоставя на нашите Приятели. В процеса на развитие на продукта и услугата, които предлагаме, ние търсихме неблагоприятните обстоятелства които да превърнем във възможности. Семейството на Frapp’n’Go Iced Caffé latté е изградено от визионери, имащи желание до оставят всичко до което се докоснат с една идея по-добро отколкото е било.

Нашият продукт, услуга и екип са в процес на развитие, постоянна промяна и обновление. Благодарни сме на всички, които ни дават шанс да разкажем нашата история с Frapp’n’Go Iced Caffé latté. Всички наши приятели, клиенти и партньори са част от нещо по-голямо. Помагайки ни да се развиваме, Вие казвате “Да!” на промяната и “Да!” на вярата във вътрешната мотивация на всеки един от нас и Вас! Сбъдвайте мечтите си!

error: Content is protected !!